Aktuális állásajánlatok

Miért érdemes nálunk dolgoznia?

Tartalmas, változatos, kihívást jelentő feladatokkal biztosítjuk mind a szakmai, mind a személyes fejlődés lehetőségét.

Fegyveres Biztonsági Őr

A Pénzjegynyomda Zrt. épületeinek fegyveres védelme, vagyonának és alaptevékenységének biztosítása a törvényi és egyéb jogszabályi előírások alapján, továbbá a Pénzjegynyomda Zrt. belső őrutasításában foglaltak szigorú betartásával 24, és 12 órás műszakok vállalásával.

Budapest

Kártyamegszemélyesítő operátor

Megszemélyesítő gépek kezelése, digitális számozás, lézerperforálás. Adatkezelés biztonságáról való gondoskodás. A megszemélyesített kártyák ellenőrzése. A megszemélyesített kártyák leszámolása, dobozba rakása és elszámolása. A kártyák trezorba és trezorból való szállítása.

Budapest

Képernyős minőségellenőrző és postázó munkatárs

meghatározott munkafázisok után a kártyák szemrevételezéssel történő minőségellenőrzése adategyeztetés - a monitoron megjelenő adatok összevetése az adatbázissal a jó és a selejtes kártyák műveletenkénti különválasztása a le- és szétválasztott kártyák gépi, vagy kézi leszámolása, dobozba helyezése a félkész és kész anyagok trezorba és trezorból való szállítása

Budapest

Kontroller

Az információs rendszer folyamatos működtetéséhez adatgyűjtés, elemzések készítése, riportok összeállítása. Részvétel az operatív és stratégiai tervezésben (számítások és elemzések), főként az üzemi költség, a termékek közvetlen költsége, a fedezet és eredmény terv vonatkozásában. Tény adatok gyűjtése és eltéréselemzése, főként az üzemi gép és személyi költségek vonatkozásában. Költség monitoring, előrejelzések készítése; optimalizálásra történő javaslatok tétele. Költségfelosztási rendszer működtetése, az utókalkuláció elkészítése.

Budapest

Rendszermérnök

Level 3-as szintű szerveres támogatás. Microsoft szerverek, kommunikációs hálózatok, biztonsági rendszerek fejlesztése és üzemeltetése. Hálózati architektúra megtervezése és felépítése. Rendszerdokumentációk készítése.

Budapest

Targoncavezető -és anyagkezelő

Az értéktárakban, raktárakban előforduló anyagok mozgatása, gépi számolása, a géptermek anyaggal való ellátása, amely jelenti: a szakszerű anyagmozgatást, a pontos gépi számolást, az anyagok szakszerű kezelését, az anyagok szállításra való előkészítését, rögzítését, csomagolását és

Budapest